Meni
 
O nama

      Kontakt

 

Čibukovacke čete 16, 36000 Kraljevo

 

Srbija

  

Tel/fax +381 36 351 612

 

termildoo@mts.rs

 

 
 

 

ELEKTRICNI PRELIVNI GREJAČ VODE

 

Nisko montažni Visoko montažni

 

      POUZDAN, TRAJAN, SAVREMENI DIZAJN

      Prelivni električni grejač vode je akumulacioni otvoreni grejač zapremine 8 litara, koji je urađen od najkvalitetnijih materijala, veoma dugotrajnih i lakih za održavanje. Savremeni dizajn i dimenzije omogućavaju ugradnju ovih uređaja u savremene kuhinje i idealno se uklapa u svaki enterijer. Namenjeni su za pripremu tople vode u domaćinstvu, ugostiteljstvu, laboratorijama, zdravstvenim ustanovama i t.d.

 

      KAZANČE

      Kazanče grejača vode izrađeno je od prohromskog lima, bakarnog lima, hipolena a prirubnica od mesinga što garantuje izuzetno dug vek kazančeta. Ovako izrađeno kazanče zadovoljava postojeće propise pa se voda iz ovog grejača može koristiti za pripremu hrane.

 

       ZAGREVANJE VODE

       Ekonomična potrošnja, ušteda energije omogućena je zahvaljujući izuzetnoj toplotnoj izolaciji jer su gubici toplote svedeni na minimum. Stalno raspolaganje toplom vodom omogućeno je i postavljanjem termostata u položaj "E" (ekonomično grejanje, temperatura vode oko 55ºC) čime se sprečava i stvaranje kamenca na grejaču. Položaj "*" osiguranje od zamrzavanja vode u grejaču (temperatura vode oko 5ºC). Grejanje vode vrši se sa cevnim grejačem snage 1,5 kW, standardnog izvođenja veoma jednostavnog za zamenu.

 

        GARANCIJA

        Servisiranje i rezervni delovi u garantnom i vangarantnom roku, obezbeđeni su od strane proizvođača i ovlašćenih servisa.

        Garantni rok:

60   meseci za hipolen kazan
120 meseci za prohromski i bakarni kazan
12   meseci za sve ostale komponente.

 

 
Tehničke karakteristike
Opis

Jed.mere

Tip GV8N/GV8P

Zapremina Litar 8
Dimenzije mm 400x280x240
Težina kg 4.8
Snaga kW 1.5
Napon V~ 220
Radni pritisak bar 0
Vreme zagrevanja na 75ºC minut 25
Struja osigurača A 10
Pocetna:Program:Protocni bojler:Prelivni bojler:Susaci peskira:Kontakt

Copyright 2009 Andrija Otasevic

adi@tron-inter.net